Natuursteen badkamer - Showroom opstelling

Natuursteen badkamer

Natuursteen badkamer
Vloertegels 60x60 natuurlijke uitstraling
Ligbad en regendouche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een natuursteenlook badkamer met bad en douche? Laat je inspireren door deze showroom badkamer. De ruimte is eenvoudig ingericht maar wel warm en sfeervol door het gebruik van donkere en natuurlijke tegels die zowel op de wand als de vloer terugkomen.

Badkamer met bad en douche

Badkamer met bad en douche
Door deze badkamer op de juiste manier in te delen, kan deze toch van alle gewenste onderdelen worden voorzien. In deze opstelling is er voldoende ruimte voor een inloopdouche en een ligbad. De vloer- en wandtegels zijn donker en natuurlijk, met bruine accenten die de warmte van de kamer benadrukken. Rondom het bad zit dezelfde tegel, maar dan in hexagonvorm, wat een speels effect geeft aan de ruimte.

  • Stijl: Natuurlijke badkamer
  • Look: Donker met bruine en koperen accenten
  • Sfeer: Warm sfeervol

 

Sanitair in opstelling

De kranen in deze opstelling hebben een mix van een glansrijke en matte koper tint. Dit vormt een prachtig contrast met de donkere vloertegels en het geeft een warme en sfeervolle badkamer. De regendouche heeft ook de koperen uitstraling terwijl het ligbad een strakke witte kleur heeft. De douchevloer kan naar wens worden gelegd; gelijk met de tegelvloer of op de tegels. In deze badkamer opstelling is de douchevloer op de tegelvloer verwerkt.

Het sanitair kort samengevat:

  • Een ruim wit ligbad met aan de zijkanten een hexagon betegeling
  • Een koperen regendouche met een inbouwthermostaat, makkelijk te bedienen aan de voorkant
  • Verkort wandcloset met koperen drukplaat

 

 

Badkamer donkere tegels

De donkere vloertegels in formaat 60×60 met bruine accenten in de badkamer zorgen voor een natuurlijke en warme sfeer. Het creëert een gevoel van warmte en intimiteit, terwijl de natuurlijke uitstraling ervan een gevoel van eenvoud en elegantie geeft. Deze badkamer nodigt uit om te ontspannen en de stress van de dag te vergeten, terwijl je geniet van de luxe van een privé-oase.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw badkamer? Laat je dan uitgebreid informeren door onze tegel- en badkamerspecialisten.

Ontdek meer showroom badkamers