Landelijke badkamers: rustig en rustiek

Landelijke badkamers zijn gezellig en rustiek. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren creëer je het relaxte landelijke gevoel in je badkamer. Een landelijke badkamer is erg veelzijdig en kun je combineren met allerlei elementen uit andere badkamer stijlen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je online of in onze showroom inspireren en adviseren.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Bekijk onze showroom badkamers

Ontdek een selectie showroom badkamers. Wil je een opstelling in het écht bekijken? Bezoek dan onze showroom in Etten-Leur.

Badkamer landelijke stijl

Een badkamer in de landelijke stijl is te herkennen aan het materiaal- en kleurgebruik. Met name hout en rvs zijn populaire materialen, die vaak gecombineerd worden met wit, bruin, groen, beige en grijs in neutrale tinten. Of je nu een landelijke badkamer qua sfeer strak, stoer of minimalistisch wil maken; vrijwel alle variaties zijn mogelijk. Maak je landelijke interieur compleet door de stijl ook door te voeren in de keuken en tegels.

Inspiratie voor iedere ruimte

Wat de grootte van je ruimte ook is, landelijke badkamers zijn er voor zowel grote als kleine oppervlaktes. Laat je uitgebreid inspireren op onze website. Van de afbeeldingen tot aan het zelf ontwerpen van je badkamer in 3D. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze showroom in Etten-Leur voor advies op maat. Ben je op zoek naar iets unieks? Ontdek dan onze exclusieve badkamers.

Landelijke badkamer inspiratie

Complete landelijke badkamer

Zoek je naar een complete landelijke badkamer? Wij leveren jouw landelijke droombadkamer van ontwerp tot en met de montage. Alles is voorzien en onze specialisten geven graag antwoord op al jouw vragen.

Unieke ideeën? Kies voor maatwerk

Speciaal voor al jouw unieke badkamer ideeën, bieden wij maatwerk! Hierbij kijken we samen met onze maatwerk specialisten hoe we jouw droombadkamer kunnen realiseren, geheel afgestemd naar jouw wensen. Met ruime opties aan afmetingen, materialen, kleuren en meer, gaan wij aan de slag om jouw droombadkamer te ontwerpen en plaatsen.

Maatwerk badkamers ›

Ontdek onze andere badkamerstijlen

Landelijke badkamer showroom

In onze showroom bekijk je verschillende stijlen showroom badkamers en doe je inspiratie op. Daarnaast helpen onze badkamer specialisten je verder met deskundig advies en tips. Wil je er zeker van zijn dat een adviseur uitgebreid beschikbaar is? Maak dan nu een afspraak.

Maak een afspraak ›