Showroom tegels

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

De voordelen van showroom tegels

Bekijk ons ruime assortiment showroom tegels en laat je inspireren voor jouw nieuwe tegelvloer en/of tegelwand. Er zijn diverse stijlen, kleuren, vormen en patronen tegels, zodat er altijd een tegel te vinden is die aansluit bij jouw unieke wensen. Combineer ook gerust verschillende soorten tegels tot een prachtig eindresultaat. De voordelen van onze showroom tegels:

  • Ruime keuze uit diverse kleuren en tinten
  • Tegels verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen
  • Mix & match voor eindeloos veel mogelijkheden
  • Bekijk de tegels nu in het echt

Werkwijze showroom ›

Showroom tegels Etten-Leur

Je vind onze tegel showroom in Etten-Leur in Noord-Brabant. Hier vind je allerlei soorten en stijlen tegels om in het echt te bekijken en ervaren. Bekijk daarnaast gerust onze maatwerk opties voor deuren en kasten of bekijk de luxe badkamers en keukens in de showroom. Kom dus gerust langs en laat je inspireren. Je bereikt de luxe tegel showroom binnen een kwartier vanaf Breda en Roosendaal. Er is een bushalte voor de deur en genoeg parkeerplek op het terrein.

We nodigen je graag uit om langs te komen in onze luxe showroom. Hier geven we je vrijblijvend advies en bekijk je diverse mogelijkheden in het echt. We hebben diverse showroom tegels voor je klaar liggen of bekijk de tegels in de verschillende keuken- en badkameropstellingen in de showroom.

Afspraak maken ›

Tegelstijlen, legpatronen en merken

Weet jij al welke stijl tegels je in huis wilt? Welke kleur, patroon, afmeting, vorm? Er zijn oneindig veel mogelijkheden aan wandtegels en vloertegels, geschikt voor elke ruimte van het huis. We helpen je graag op weg met een dosis inspiratie en woonideeën voor jouw nieuwe interieur. Bekijk nu de nieuwste trends op het gebied van keukens, badkamers, tegels, woonkamers en slaapkamers.

Wooninspiratie ›

Keramische tegel assortiment

Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit keramische tegels. Keramiek is een duurzaam materiaal met waterafstotende en krasbestendige eigenschappen. Ook zijn tegels van keramisch materiaal gemakkelijk in onderhoud en gaan perfect samen met eventuele vloerverwarming. We helpen je graag met het maken van de juiste tegel keuze. Bekijk diverse tegelopties voor alle ruimtes in huis.