Tegels: voor vloeren en wanden

Tegels vind je terug in iedere woning. Van de badkamer tot aan de woonkamer, het toilet en de keuken; vloer- en wandtegels zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Hierbij heb je een uitgebreide keuze aan stijlen, afmetingen, kleuren en vormen. Laat je inspireren op onze website en/of in de showroom en ontdek wat bij je past.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze showroom

Tegels voor in iedere ruimte

BMN Nelemans heeft tegels voor alle ruimtes in huis: Voor je woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, toilet of badkamer. Of je nu voor glanzend of mat gaat, voor uni of dessin, je haalt nu gemakkelijk echte eyecatchers in huis. Bovendien zijn onze vloer- en wandtegels makkelijk en praktisch in onderhoud.

Bepaal je favoriete stijl

Onze tegels zijn verkrijgbaar in vele soorten en stijlen. Van houtlook en betonlook tot aan marmerlook en Portugese tegels. Welke stijl je ook zoekt, kies datgene wat goed aansluit bij jouw smaak en interieur.

Weet je niet zeker wat het beste past in jouw ruimte of interieur? Maak dan een afspraak met een specialist. Zij helpen je graag verder.

Houtlook

Houtlook tegels vormen de ideale combinatie van de warme houtsfeer met het onderhoudsvrije en duurzame karakter van het keramische materiaal. Hierdoor is houtlook een zeer populaire keuze voor vloeren en wanden. Houtlook is verkrijgbaar in diverse kleuren, van warm tot aan licht en in een strakke donkere variant. Daarnaast leveren wij ook de populaire visgraat legwijze.

In onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur vertellen onze specialisten je graag meer over de houtlook stijl.

Betonlook

Ben je op zoek naar een stoere vloer of wand? Ga dan voor betonlook tegels. Betonlook is ideaal voor in onder andere moderne en industriële interieurs. Ons assortiment bevat een groot aantal opties in betonlook. De mogelijkheden variëren van diverse grijstinten tot aan verschillende vormen en grootte van de tegel. Is betonlook iets voor jou? Kom langs in onze showroom en ervaar de vele opties.

Kies een toepassing

Vloertegels

Vloertegels zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Hierdoor vind je gegarandeerd een vloertegel die aansluit bij jouw ruimte en interieur. Of je nu zoekt naar iets voor in de badkamer, keuken, toilet, woonkamer, slaapkamer of hal; laat je inspireren op onze website of in onze showroom.

Wandtegels

Heb je wandtegels of muurtegels nodig? Een wandtegel zorgt voor de bescherming en decoratie van je muur. De meest bekende toepassing is de achterwand in de keuken of in de badkamer. Echter zijn wandtegels ook geschikt voor alle andere ruimtes in jouw woning. Ze zijn verkrijgbaar in vele afmetingen, stijlen en kleuren. Voor veel mensen is het kiezen van wandtegels een leuk proces, aangezien je er echt veel sfeer mee kunt creëren.

Portugese tegels

Portugese tegels zijn erg populaire en kleurrijke sfeermakers. Deze stijl is geschikt voor zowel de vloer als wand en kunnen in ieder interieur en ruimte in huis toegepast worden. De Portugese stijl herken je aan de vele indrukwekkende motieven en kleuren. Onze keramische Portugese tegeltjes zijn erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam, waardoor je er veel plezier van gaat beleven. Iets voor jou? Bezoek onze showroom in Etten-Leur en ervaar de mogelijkheden in het echt.

Wooninspiratie

Meer wooninspiratie voor tegels, vloeren of andere producten opdoen? Laat je dan uitgebreid inspireren op onze inspiratie blog met de laatste tips en trends voor vele soorten interieurs.

Wooninspiratie ›

Speciale tegels

Zoek je naar speciale tegels? In ons assortiment vind je ook prachtige mozaïek tegels en decortegels. Daarnaast leveren wij ook steentrips en tegelstroken. Op deze manier kun je ook de details van je tegelwerk verder vormgeven. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor onderhoudsproducten, montageproducten en nog veel meer aanverwante artikelen.

 

Showroom Etten-Leur

Onze tegelwinkel met showroom is gevestigd in Etten-Leur, in de buurt van Breda en Roosendaal. Laat je in onze showroom uitgebreid adviseren en inspireren op het gebied van tegels en vloeren. Daarnaast helpen onze medewerkers je ook graag op het gebied van keukens, badkamers, kasten, deuren en bouwmaterialen. Wil je er zeker van zijn dat een medewerker beschikbaar is? Maak dan van te voren een afspraak. Uiteraard is binnenlopen zonder afspraak ook mogelijk.

Afspraak maken ›

Meer uit onze showroom

2500m2 inspiratie