Recente artikelen

Keuken ontwerpen? Kom langs in onze showroom

Uit onze showroom

Wooninspiratie van Nelemans

Op deze Wooninspiratie blog vind je de nieuwste trends, sferen en tips op het gebied van wonen en lifestyle. Met behulp van inspirerende artikelen en foto’s helpen we je met het maken van woon- en lifestyle keuzes. Kom ook gerust langs in onze showroom in Etten-Leur en bekijk de nieuwste badkamer en keuken collecties. Daarnaast ontdek je de mogelijkheden voor nieuwe kasten, deuren, vloeren en/of tegels in huis. Laat je inspireren!

Laat je inspireren op het gebied van keukens, badkamers, slaapkamers en woonkamers met de diverse blogartikelen binnen onze Wooninspiratie blog:

Keuken inspiratie

In de categorie keuken inspiratie leer je alles over de nieuwste keukenopstellingen, populaire kleuren en diverse stijlen en trends. De keuken is een belangrijke ruimte om tijd door te brengen met familie. Ga je voor een open leefkeuken, kies je voor een kookeiland, bar en/of gezellige eettafel? Maak daarnaast je leven een stuk gemakkelijker met de nieuwste keukenapparatuur. Zo zijn er verschillende inductie kookplaten, combi magnetrons en high-end afzuigkappen. Denk daarnaast aan de nieuwe keukenvloer en -wanden. In diverse artikelen geven we je veel keuken ideeën en inspiratie.

Badkamer inspiratie

De badkamer inspiratie categorie geeft je tips en adviezen op het gebied van badkamer tegels, opstellingen en accessoires. Hierbij helpen we je graag met de verbouwing of renovatie van jouw badkamer. De badkamer is een belangrijke ruimte in het huis en zorgt voor een moment van rust en ontspanning. Met de juiste materialen en kleuren creëer jij een badkamer die helemaal aansluit bij jouw interieurstijl. Zo kun je kiezen voor een betonlook, warme houtlook of marmerlook badkamer. Of kies voor een mix van verschillende badkamer stijlen voor de perfecte sfeer.

Slaapkamer ideeën

Laat je verrassen met de nieuwste inspiratie en tips binnen onze slaapkamer ideeën. Of je nu een grote of juist kleine slaapkamer hebt, we helpen je graag met het ontwerpen en inrichten van de kamer. Kasten op maat helpen je met het opbergen van alle spullen en het maximaal benutten van de beschikbare ruimte. Creëer jouw luxe slaapkamer met de juiste vloer, mooiste kleuren en trendy accessoires. Daarnaast geven we ook tips en inspiratie voor een creatieve babykamer. Richt alle slaapkamers, babykamers en kinderkamers persoonlijk en uniek in, voor een originele sfeer in huis en natuurlijk een fijne nachtrust.

Woonkamer inspiratie

Onze woonkamer inspiratie geeft je de nieuwste trends op het gebied van woonkamers. Creëer jouw persoonlijke interieurstijl voor deze belangrijke plek van ontmoeting en ontspanning. Ga je voor modern, industrieel of landelijk? Of wellicht kies je een mix van verschillende stijlen voor een luxe woonkamer sfeer. Ook de indeling van de woonkamer kan nog een hele uitdaging zijn. Creëer een thuisgevoel in je nieuwe woonkamer met onze Wooninspiratie.

Ontdek meer

Lees de verschillende artikelen van de Nelemans Wooninspiratie blog voor de laatste tips, beste adviezen en een heleboel inspiratie. Daarnaast geven we je graag extra advies en inspiratie in onze showroom in Etten-Leur. Hier staan onze experts voor je klaar om samen al je plannen en wensen op woongebied werkelijkheid te maken. Kom dus vooral bij ons langs voor advies en inspiratie! Maak een afspraak in onze showroom.