Kleine-rechte-keuken-Showroomkeukens

Kleine rechte keuken

Complete kleine rechte keuken
Moderne keuken
Beko keukenapparatuur
Showroomkeuken Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Een perfect voorbeeld van een kleine rechte keuken is de Huiscollectie Pam. Deze greeploze moderne keuken staat in een rechte opstelling en is voorzien van apparatuur van het merk Beko. De greeploze fronten zijn afgewerkt in een strakke betonlook kleur, waarmee jij de ideale moderne of industriële look geeft aan je keuken.

Kleine rechte keuken

Is jouw huis ingericht in een industriële of moderne stijl? Dan is deze opstelling wellicht een goede keuze voor jou. Doordat de opstelling greeploos is, heeft deze een strakke uitstraling. De fronten in een betonlook grijze kleur geven de keuken een industriële touch. Een werkblad in dezelfde kleur maakt de look van je keuken vervolgens helemaal af.

Wist je dat deze showroomkeuken uit onze Huiscollectie slechts 320 cm breed is? Wanneer je beperkte ruimte hebt voor een keuken, is de Pam een goede optie om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Door het gebruik van de bovenkasten is er extra kastruimte beschikbaar om al je spullen in op te bergen. Tevens wordt de ruimte boven de inbouwkoelkast goed gebruikt door hier ovenapparatuur te plaatsen.

Keukenapparatuur

De Pam keuken is voorzien van de volgende Beko keukenapparatuur en toebehoren.

  • Spoelbak
  • Eenhendelmengkraan
  • Geïntegreerde koelkast
  • Inductiekookplaat
  • Wandafzuigkap (RVS)
  • Oven met boven- en onderwarmte (RVS afwerking)
  • Volledig geïntegreerde vaatwasmachine
  • LED-verlichting onder wandkasten

Werkblad keuken

Deze showroomkeuken heeft een werkblad met kunststof toplaag. Het voordeel van kunststof werkbladen is dat ze een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Daarnaast zijn ze in talloze soorten en kleuren beschikbaar, waardoor er altijd een werkblad te produceren is voor jouw unieke smaak.

Het werkblad van deze keuken heeft dezelfde kleur als de keukenfronten. Het kiezen van één kleur voor de gehele keuken biedt rust. Tevens geeft het een strakke en stijlvolle uitstraling.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 01) 

Ontdek meer showroomkeukens