Exclusieve badkamers

Exclusieve badkamers bieden je een uniek gevoel van luxe. Van de uitzonderlijke kwaliteit en fraaie designs tot aan het gebruik van zeldzame materialen. De exclusieve badkamer is alles wat je zoekt in jouw droombadkamer. Onze badkamerspecialisten helpen je graag met het realiseren van jouw exclusieve design badkamer.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Bekijk onze showroom badkamers

Ontdek een selectie luxe showroom badkamers. Wil je een opstelling in het écht bekijken? Bezoek dan onze showroom in Etten-Leur.

Onze werkwijze

Een exclusieve badkamer is een unieke totaaloplossing, die je niet snel ergens anders ziet. Van luxe badkamer merken tot aan een complete maatwerk optie, vrijwel alles is mogelijk. Afhankelijk van je wensen, gaan we aan de slag met een uitgebreid 3D ontwerp van de badkamer. Hierbij verzorgen we ook het advies op het gebied van ruimte gebruik, kleurstellingen, materialen en nog veel meer. Daarnaast zijn we ook betrokken bij het inmeten, realiseren en de service na het leveren van de badkamer.

Exclusieve JEE-O dealer

BMN Nelemans is een exclusieve dealer van het luxe designmerk JEE-O in de regio West-Brabant. De unieke designs geven je droombadkamer gegarandeerd een exclusieve en luxe uitstraling. Het merk staat bekend om haar robuuste onderscheidende designs.

exclusieve badkamer inspiratie

Maatwerk of op maat?

Onze badkamers worden altijd op maat gemaakt. Kies je voor een luxe badkamer merk zoals Jee-O, dan is de badkamer in principe op maat. Heb je speciale wensen, die we niet kunnen realiseren op basis van het assortiment van een exclusief merk? Dan verzorgen ook graag een complete maatwerk badkamer. Wil je meer weten over het verschil tussen op maat en maatwerk? Bekijk dan onze pagina over maatwerk.

Maatwerk ›

Ontdek onze andere badkamerstijlen

Exclusieve badkamer showroom

Laat je inspireren in onze exclusieve badkamer showroom in Etten-Leur. Op korte afstand van Breda en Roosendaal in het gezellige Brabant ontvangen we je graag in onze woon- en lifestyle showroom. Naast exclusieve badkamers leveren we keukens, tegels, vloeren, kasten en deuren. Onze badkamerspecialisten helpen je graag met het realiseren van jouw luxe badkamer.

Maak een afspraak ›