Moderne badkamer opstelling

Moderne badkamer

Moderne badkamer
Spiegel met verwarming & bluetooth
Gouden regendoucheset
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Als we het hebben over een klassieke en moderne badkamer van nu dan past deze opstelling perfect in het plaatje. De zandkleurige tegels zijn tijdloos. De terugkerende gouden accenten in de opstelling maakt het helemaal af. En heb je de verschillende tegeltoepassingen al opgemerkt in deze setting?

Moderne badkamer

Deze zandkleurige badkamer met gouden accenten is een prachtige inspiratiebron. De combinatie van een tijdloze en moderne stijl is in deze badkamer overal in terug te vinden. Van strakke lijnen tot ronde vormen en mozaïek- en reliëftegels. Luxueuze details, zoals de eivormige spiegel met geïntrigeerde verlichting, verwarming en de mogelijkheid om via bluetooth de telefoon te verbinden en muziek af te spelen, maken het geheel compleet.

  • Stijl: Modern
  • Kleuren: wit, goud en zandkleurig
  • Sfeer: Strak en klassiek verfijnd

Sanitair in opstelling

Deze opstelling is voorzien van verschillende soorten sanitair:

  • Een wit back-to-wall bad in de hoek met een ronde vorm en gouden kraan met handdouche.
  • Een zwevend wit badkamermeubel met een glanzende wasbak in ronde vorm, inclusief gouden kraangreep en diepe opberglade.
  • Gouden regendoucheset met een zitplaats ter comfort. Afgesloten door middel van een bronskleurige deur met zijwand en mat gouden scharnieren.

Reliëf tegels badkamer

Het bijzondere aan deze opstelling zijn de verschillende tegeltoepassingen, zoals het gebruik van mozaïek en reliëf tegels in de badkamer. De 60×60 tegels op de vloer zijn ook op enkele wanden doorgetrokken. De achterwand van het bad is betegeld in patroonvorm met kleine mozaïekjes die in visgraat patroon zijn aangebracht. De reliëf tegels achter de spiegelwand brengen een gevoel van diepte en textuur in de badkamer en creëren een interessant visueel effect.

Ontdek meer showroom badkamers