Landelijk moderne keuken - Showroomkeukens

Landelijk moderne keuken

Rechte keuken met losse kastenwand
Landelijk moderne opstelling
Pelgrim en Doeco keukenapparatuur
Prijs is incl. btw, korting en excl. montage
€ 8.450 (met 43,5% korting)
Maak een afspraak ›

De prachtige landelijk moderne keuken XL33 is onderdeel van onze collectie showroomkeukens. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met losse kastenwand. Verder bevat de XL33 kunststof ontmantelde keukenfronten in de houtlook kleur “sherwood eiken repro wit”.

Landelijk moderne keuken

Wil je graag een moderne stijl combineren met landelijk elementen? Dan is onze opstelling ‘landelijk moderne keuken’ mogelijk iets voor jou. De opstelling van deze landelijke keuken is recht met losse kastenwand.

De basisuitstraling is wit met strakke lijnen. De details zoals de grepen, achterwand, fronten en het werkblad geven het geheel een landelijke sfeer. Verder bevat de opstelling veel opbergruimte

Keukenapparatuur

Deze XL33 is voorzien van alle gemakken. De opstelling bevat keukenapparatuur en accessoires van het merk Pelgrim en Doeco en is voorzien van:

  • Gaskookplaat
  • Integreerbare koelkast
  • Volledig integreerbare vaatwasmachine
  • Afzuigunit
  • Tweegreepsmengkraan
  • Multifunctionele oven

Werkblad keuken

De XL33 heeft een keuken werkblad van het merk Kemie. Het werkblad is keramisch en heeft een bijpassende betonlook kleur. Het blad heeft diverse voordelen, waaronder dat het kras-, vlek- en hittebestendig is. Wil je meer weten over de voor- en nadelen van het werkblad? Laat je dan adviseren in onze showroom door een specialist. Zij helpen je graag verder.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 17) 

Ontdek meer showroomkeukens