Houtlook keuken met kastenwand en kookeiland

Houtlook keuken

Warme houtlook keuken
Royaal kookeiland
ATAG apparatuur
Showroomkeuken in Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Deze houtlook keuken heeft een royaal kookeiland met een eiken decor met daarnaast een matzwarte kastenwand. De keuken is een combinatie van van verschillende stijlen: landelijk, modern en industrieel en past binnen diverse interieurs.

Het kookeiland in een houtlook decor is afgewerkt met een lichtkleurig werkblad. De complete keuken heeft uitgebreide apparatuur van ATAG.

Houtlook keuken

Deze luxe houtlook keuken is een van onze showroomkeukens die onderdeel is van onze huiscollectie. In deze keuken worden verschillende stijlen gecombineerd.

Het kookeiland met het bordeaux eiken decor geeft de keuken een landelijk karakter. Daarbij voegen de zwarte elementen zoals de wasbak, de kraan en de kastenwand een industriële touch toe aan de keuken. Het kookeiland en de kastenwand zijn greeploos uitgevoerd en de keuken heeft een strakke eilandafzuigkap. Hierdoor heeft de keuken ook moderne invloeden en past de keuken in zeer diverse interieurs.

Keukenapparatuur

Deze houtlook keuken heeft keukenapparatuur van het merk ATAG. De opstelling is voorzien van een aantal apparaten die je een extra gevoel van luxe geven in de keuken zoals een wijnklimaatkast en een warmhoudlade. De complete keuken bevat de volgende onderdelen:

– Geïntegreerde koelkast
– Inductiekookplaat
– Inbouwkoffieautomaat met waterreservoir
– Multifunctionele oven met magnetronfunctie (combimagnetron)
– Eilandafzuigkap (matzwart)
– Inbouwwijnklimaatkast
– Warmhoudlade
– Volledig geïntegreerde vaatwasser
– Zwart gekleurde RVS spoelbak

Werkblad keuken

Deze keuken met houtlook design fronten heeft een Kemie Cosmostone werkblad in de kleur Pure Glans. Het composiete werkblad bestaat voornamelijk uit natuurlijke grondstoffen maar is een machinaal vervaardigd product. Het aanrechtblad heeft een gesloten oppervlakte. Hierdoor kunnen water en andere vloeistoffen nauwelijks in het oppervlak doordingen.

Uniek aan deze keuken is het werkblad in verschillende dikten. Het lichte werkblad van het kookeiland heeft voor het grootste gedeelte een dikte van 2 cm. Het gedeelte van de bar is een stuk dikker wat dit werkblad dus uniek maakt.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 11) 

Ontdek meer showroomkeukens