Hotel Chique badkamer opstelling

Hotel chique badkamer

Badkamer Hotel Chique
Badkamermeubel met 3D front
Zwart sanitair
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Het hotel chique interieur wordt steeds populairder omdat we het luxe hotel gevoel ook graag thuis willen creëren. Een gevoel van luxe in overvloed willen we niet alleen in onze slaapkamer maar ook in het rest van het huis. Deze badkamer showroom opstelling valt geheel in de stijl van Hotel Chique.

Hotel Chique

Hotel Chique is een interieurstijl die zich kenmerkt door luxe materialen, elegantie en rijke details. Door gebruik te maken van materialen als marmer en goud creëer je een sfeer van luxe en elegantie. Dit doet denken aan een high-end hotel maar dan in jouw eigen interieur. De Hotel Chique stijl komt mooi terug in deze badkamer opstelling. Donkere kleuren met gouden accenten die terugkomen in de wandtegels, kranen en zelfs in de tegelvoeg.

  • Stijl: Hotel Chique
  • Kleuren: Zwart, goud
  • Sfeer: Luxueus, elegant

Zwart badkamer sanitair

Het zwarte sanitair in deze opstelling geeft een luxueuze en chique uitstraling aan de badkamer. De keuze voor zwart badkamer sanitair wint het momenteel erg aan populariteit. De zwarte wastafel met een 3D front, toilet en zwart bad dragen bij aan de moderne look. Het laat zich eenvoudig combineren met andere kleuren en materialen tot jouw perfecte interieur. Het zwarte bad is ruim van binnen en staat voor maximale gebruikscomfort, zelfs in kleine badkamers.

Deze badkamer opstelling bevat onderstaand sanitair:

  • Een ovaal zwart bad met oud gouden badkamer kraan
  • Zwevend toilet in een matzwarte kleur
  • Badkamermeubel met 3D front en één regaal aan de zijkant.
  • Oud gouden badkamer kranen
  • Een rechthoekige spiegel met verlichting in de breedte van het badkamermeubel

Hongaarse punt tegel

Deze badkamer beschikt over drie verschillende tegeltoepassingen. De meest opvallende tegels zijn de (gecraqueleerde) gouden driehoekvormige wandtegels met een metallic glazuur. Het glazuur zorgt voor een glimmende en glanzende afwerking die perfect aansluit bij deze moderne tegellook. De combinatie van de tegel stijl met de juiste glazuurafwerking geeft een authentieke uitstraling en zorgt voor een interessant contrast. Moderne elementen, zoals de chique oud gouden kranen en het marmeren wastafelblad maken deze badkamer helemaal af.

Verder is er een elegante tegelvloer met Hongaarse punt. Dit legpatroon is een stijlvolle optie voor een moderne badkamervloer, welke wordt doorgetrokken tot aan de wand. Er is hierbij gekozen voor een lichte voegkleur, waardoor de donkere elementen nog beter naar voren komen.

Ten slotte is er nog gebruik gemaakt van verticale zwarte tegels tegen de wand. Interessant detail: er is een extra chique afwerking van goudkleurige voegen. De combinatie van zwart en goud in de badkamer zorgt voor een moderne look. Voeg daar de allernieuwste trend van metallic tegels aan toe en je hebt een ultramoderne woonstijl voor je nieuwe badkamer. Wil je meer weten over diverse tegeltoepassingen? Laat je informeren door onze badkamer- en tegelspecialisten.

 

Ontdek meer showroom badkamers