Keuken inspiratie

Showroomkeukens met eiland – 6 voorbeelden

Door: Deel:

Een kookeiland geeft veel sfeer in de keuken en zorgt daarnaast voor extra opbergruimte, werkruimte of leefruimte. Er zijn veel verschillende stijlen en mogelijkheden. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom in Etten-Leur om de keukens in het echt te komen bekijken. Hieronder geven we je alvast een voorproefje met 6 voorbeelden van showroomkeukens met eiland!

Kookeiland industrieel

Deze industriële keuken met kookeiland, kun je kiezen voor een van de favorieten uit onze showroom: de Varvara. Met een strakke, moderne uitstraling en industriële kastenwand, combineer je het beste vanuit meerdere stijlen tot jouw unieke keuken.

industriele-keuken-met-kookeiland-showroomkeukens

Landelijke keuken met eiland

Deze landelijke keuken met kookeiland biedt een huiselijke sfeer en veel opbergruimte voor alle kookspullen en accessoires. Een groot fornuis, de typisch Amerikaanse koelkast en kokend water kraan, zorgen voor een gezellige sfeer én gemak bij het klaarmaken van de lekkerste gerechten voor familie en vrienden.

Landelijke keuken met kookeiland - Showroomkeukens

Tip: de grijze keuken is helemaal in! Bekijk ook de andere keukentrends van dit moment.

Houten showroomkeukens met eiland

Deze houten keuken met kookeiland combineert de landelijke en industriële keuken. De houtlook fronten van de keukenkasten zorgen voor een natuurlijke look. Hierbij geeft het werkblad in zwart composiet een stoere uitstraling in de keuken. De keuken is voorzien van een bijzonder krachtige wokbrander van ATAG.

Houten keuken met kookeiland - veel opbergruimte

Tip: deze keuken combineert verschillende interieur stijlen. Kom er nu achter welke keuken stijl bij jou past.

Keuken met bar eiland

Wil je niet alleen een kookeiland in je nieuwe keuken, maar het liefst ook een bar? Dan is deze moderne XL44 keuken met kookeiland en bar een goede optie. Het is een strakke witte keuken, met warmte houtlookelementen, uitgebreid met de nieuwste keukenapparatuur en technologie.

Keuken met kookeiland en bar

Tip: doe nog meer bar-inspiratie op met 7x voorbeelden van een bar in de keuken.

De kleine keuken

Ook al heb je een kleine keuken, dan is het nog steeds mogelijk om een kookeiland te creëren. De kleine keuken met kookeiland uit onze showroom is een voorbeeld hiervan. In deze keuken zit zowel een eiland als een hoge kastenwand voor veel opbergruimte. Daarnaast is de keuken strak afgewerkt voor een moderne uitstraling.

kleine keuken met kookeiland

Tip: bekijk meer moderne keuken voorbeelden uit onze showroom.

Luxe showroomkeukens met eiland

Een luxe keuken met kookeiland wordt op unieke wijze afgewerkt en sluit perfect aan bij de beschikbare ruimte en jouw persoonlijke stijl. Er zijn diverse losse eilanden mogelijk in deze maatwerk leefkeuken met eiland. De beton- en houtlook geven een robuuste en natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Doe geen concessies en ontwerp de keuken van jouw dromen!

Luxe keuken met kookeiland

Tip: lees alles over onze maatwerk keukens.

Kom langs en bekijk onze showroomkeukens met eiland

We nodigen je graag uit om deze showroomkeukens in het echt te komen bekijken in onze showroom in Etten-Leur. Maak een afspraak met een van onze keukenexperts voor deskundig advies over opstellingen, materialen en uniek maatwerk. Voor meer inspiratie lees onze Wooninspiratie blog, Keukeninspiratie of bekijk meer showroomkeukens.

Liever een keuken zonder kookeiland? Bekijk ook deze showroomkeukens:

Deel: