Badkamer inspiratie

Badkamermeubel: mooi en praktisch

Door: Deel:

Het is niet meer voor te stellen, een badkamer zonder badkamermeubel. Het meubilair is ideaal voor de opslag van spullen in de badkamer. Zo ziet jouw badkamer er netjes en opgeruimd uit. Maar ook als sfeermaker is een badkamermeubel een waardevolle investering. De juiste keuze brengt jouw ruimte tot leven. In deze blog delen we onze ultieme inspiratie voor een badkamer meubelstuk. Hierdoor ontdek je welke stijl het beste past bij jouw badkamer. Wij wensen je veel leesplezier.

Waaruit bestaat een badkamermeubel set?

Een badkamermeubel bestaat uit een set. Hierbij kun je denken aan onderstaande basisopties:

  • Een waskom met kraan of zelfs een dubbel wastafel met wastafelkranen
  • Een spiegel of spiegelkast
  • Losse kast en/of onderkast

Tevens kun je kiezen voor een staand of zwevend meubel. Let goed op de indeling van jouw badkamer. Heb je meer loopruimte nodig? Kies dan voor ondiepe wastafels. Op deze manier behoud je de loopruimte en heb je een stijlvolle praktische oplossing voor jouw badkamer.

Meer badkamer inspiratie opdoen? Lees dan eens onze blog: badkamer met sauna of 6 luxe badkamer voorbeelden.

Houten badkamermeubel

Een houten badkamermeubel zorgt voor een warme uitstraling in jouw badkamer. Het is een opkomende trend, die bij veel mensen hoog op het lijstje staat. En wij geven je niet ongelijk. Houttinten gecombineerd met sfeervolle verlichting is magisch. Het geeft je badkamer een unieke en gezellige sfeer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met hout? Bekijk dan hieronder een voorbeeld.

Is een houtlook badkamermeubel iets voor jou? Dan kun je kiezen voor verschillende materialen. De twee meest populaire soorten vind je hieronder:

  • Eiken badkamermeubel
  • Massief houten badkamermeubel

Badkamermeubel industrieel: stoer en robuust

Een industrieel badkamermeubel kun je eenvoudig herkennen. Het gecombineerd vaak een modern uiterlijk met houtlook materialen. Hierdoor ontstaat een robuuste en stoere uitstraling. Heb je behoefte aan een warme of koudere industriële badkamer? Dan kun je daar met materialen en kleuren op inspelen.

Kies je voor hout? Dan creëer je extra gezelligheid en warmte in jouw ruimte. Wil je het strakker en moderner inrichten? Ga dan voor RVS, staal of beton. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om jouw badkamer naar jouw smaak in te richten. Bekijk het onderstaande voorbeeld om de industriële badkamer sfeer te proeven.

Design badkamermeubel

Een design badkamermeubel is hoogwaardig en bestaat uit exclusieve onderdelen. De echte kenner is dan ook in staat om deze meubels gelijk te herkennen. Design kan zowel modern als klassiek zijn. Het kenmerkende element is dan ook het gebruik van unieke merkproducten. Hieronder vind je een voorbeeld van een design meubel voor in de badkamer.

Design badkamermeubel met luxe wasbakken  Design kranen badkamermeubel

Maatwerk

Ben je op zoek naar iets unieks? Of heb je te maken met een lastige ruimte? Overweeg dan om jouw badkamermeubel of gehele badkamer op maat te laten maken. Iedereen en iedere ruimte is anders en dat vraagt soms om een aanpassing op maat. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw badkamer tot op ieder detail goed is afgewerkt. Meer weten? Ontdek dan onze maatwerk badkamer mogelijkheden.

Showroom bezoeken?

Heb je behoefte aan meer inspiratie? Of wil je badkamermeubilair in het echt ervaren? Bezoek dan onze uitgebreide showroom in Etten-Leur. Onze specialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw droombadkamer. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs beschikbaar zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Lees ook:

Deel: