Badkamer inspiratie

6 luxe badkamer voorbeelden

Door: Deel:

Ben je op zoek naar luxe badkamer voorbeelden? En wil je ontdekken welke luxe badkamer het beste bij jou past? Lees dan snel verder, want in deze blog delen we 6 luxe badkamer opstellingen. Op deze manier helpen we je met het vinden van jouw toekomstige droombadkamer.

Wat is een luxe badkamer?

Het is voor veel mensen een droom om een luxe badkamer te ontwerpen. Maar wat is nu precies luxe in een badkamer?

Luxe of misschien zelfs klasse is in een badkamer op veel manieren te realiseren. Hierbij kun je denken aan allerlei details, zoals bepaalde exclusieve vormen, kleuren en materialen. Maar ook op het gebied van meubilair, merken en accessoires kun je helemaal los gaan. Van vloerverwarming tot aan een zonnedouche, muziekinstallatie en vrijstaand ligbad, luxe kent vele aspecten. Uiteindelijk resulteert het in een badkamer die voorzien is van alle gemakken. En dit allemaal speciaal voor jou op maat.

Spreekt het bovenstaande je aan? Bekijk dan hieronder 6 luxe badkamer voorbeelden:

1. De JEE-O Soho opstelling

Het eerste voorbeeld is deze exclusieve badkamer opstelling van het merk JEE-O. De Soho-serie is geïnspireerd op een industriële New Yorkse loft stijl. Het is dan ook een perfecte combinatie tussen minimalisme, luxe en stijl. Door koele betonachtige materialen en kleuren te combineren met warme tegenhangers (denk aan de verlichting en muur) is een buitengewoon mooi samenspel ontstaan.

Jee-O Soho, een luxe badkamer

2. Novellini badkamer: donkere moderne tinten

Luxe badkamer voorbeelden zijn er in vele soorten opstelling. Onderstaande invulling met voornamelijk zwart, wit en grijze tinten valt op dit moment ook erg in de smaak. De badkamer is ingericht met ruime douche, los ligbad en zelfs een relaxstoel. Ook qua muur- en vloerafwerking is niets aan de verbeelding overgelaten.

Novelinni badkamer, luxe en modern

Wil je bovenstaande trend doorzetten in je keuken? Bekijk dan ook onze blog: de matzwarte keuken als eyecatcher van je woning.

3. Kies jij voor een landelijke badkameropstelling?

Vind je het mooi om een luxe te combineren met een landelijke badkamer stijl? Dan is onderstaande invulling mogelijk iets voor jou. Het combineert prachtig de houtlook van de badkamermeubels met natuurlijke groene kleuren.

Luxe en landelijke badkamer met houten badkamer meubel

Bekijk de badkamer landelijke stijl in onze showroom in Etten-Leur!

4. Overzicht en ontspanning

In een onderstaande moderne badkamer is een mooie invulling gegeven aan overzicht en ontspanning. Het is zeer minimalistisch, maar straalt wel datgene uit dat veel mensen zoeken: comfort en overzicht. Is jouw ruimte gesloten, dan is deze invulling mogelijk een goede inspiratiebron.

Rustgevende badkamer met houten meubel

Is een luxe wellness badkamer iets voor jou? Lees dan eens onze blog: badkamer met sauna: laat je inspireren.

5. Kunst en scheidingsmuur

In het onderstaande luxe badkamer voorbeeld zie je een andere opkomende trend: de scheidingsmuur. Zeker wanneer je een relatief grote ruimte tot je beschikking hebt, is het plaatsen van een scheidingsmuur mogelijk interessant. Zo kun je aan de ene kan een grote inloopdouche plaatsen en aan de andere kant een badkamermeubel en/of ligbad. Ben je geïnteresseerd in luxe details? Overweeg dan om subtiel kunst te verwerken in jouw luxe badkamer.

Kunst toevoegen aan een luxe badkamer

6. Nog meer inloopdouche!

Het laatste luxe badkamer voorbeeld laat nog eens goed zien hoe je stijlvol kunt omgaan met een inloopdouche. Bovendien vinden wij ook de algehele afwerking inspirerend. Van het kleurgebruik tot aan het meubilair, aan klasse geen gebrek!

Grote inloopdouche in luxe badkamer

Een luxe badkamer op maat?

Heb je voldoende inspiratie en voorbeelden gezien? En ben je toe aan de volgende stap om jouw droombadkamer te gaan realiseren? Bekijk dan eens onze maatwerk badkamer mogelijkheden. Samen gaan we met je aan de slag om jouw wensen te bewerkstelligen. Van de badkamer indeling tot maatwerk meubilair en bijzondere details; creëer nu jouw unieke luxe badkamer.

Bekijk luxe badkamer voorbeelden in de showroom

Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Etten-Leur! Van badkamers tot aan keukens, tegels, deuren, kasten en vloeren; laat jezelf inspireren of door ons adviseren. Wil je er zeker van zijn dat één van onze badkamerspecialisten beschikbaar is? Maak dan van te voren vrijblijvend een afspraak.

Bekijk meer showroom badkamers:

Doe nog meer ideeën op met onze luxe woonkamer of luxe slaapkamer inspiratie.

Deel: