Badkamer inspiratie

Badkamer indeling ideeën

Door: Deel:

De badkamer indeling bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Vooral bij kleine badkamers, maar ook bij grote badkamers is het een hele kunst om de diverse onderdelen van de badkamer op de juiste manier in te delen. Het kan zijn dat je begint met het bedenken wat je graag in de badkamer zou willen hebben. Het belangrijkste element van de badkamer is natuurlijk een bad of douche om je in op te frissen. Dit is dan ook een goed eerste uitgangspunt om je badkamer indeling mee te beginnen. Ga jij voor een (inloop)douche, bad of een badkamer met bad én douche? Bekijk hieronder onze badkamer indeling ideeën.

Badkamer met (inloop)douche

Een douche is in bijna elke badkamer terug te vinden. Er zijn standaard douchecabines die in elke (kleine) badkamer passen, maar inmiddels zijn er ook luxueuze inloopdouches mogelijk. Een belangrijk onderdeel van de douche is de douchedeur. Wanneer je een (inloop)douche met deur kiest, denk er dan goed over na wat voor soort deur dit is en hoe deze zal openen in de ruimte. Er zijn bijvoorbeeld douches met openslaande douchedeur of een schuifwand die naar de zijkant opent. Zo bespaar je ruimte bij het openen van de douchedeur. Een inloopdouche zonder deur is natuurlijk ook mogelijk.

badkamer met douche en douchedeur
inloopdouche modern
douche warme stijl

Showroom badkamer voorbeelden met een douche:

Badkamer met bad

Vaak wordt gedacht dat een badkamer met bad alleen mogelijk is bij een grote badkamer. In onze showroom laten we je graag zien dat een kleine badkamer met bad ook zeker mogelijk is. Met een slimme badkamer indeling zorg je zelfs in een kleine badkamer voor een ruimtelijk gevoel. Combineer bijvoorbeeld het bad met een slim design badkamermeubel om ruimte te besparen. Ook populair is een douchebad, waarbij het bad een douchegedeelte heeft. De nieuwste designs zijn ultramodern en hebben vaak een deurtje waarmee je gemakkelijk het bad met douchegedeelte in loopt.

douche met bad
landelijke stijl met bad
Kleine badkamer met bad - showroom badkamers

Bekijk de bovenstaande Kleine badkamer met bad nu in onze showroom.

Badkamer met bad en douche

Wil je graag een apart bad en douche in de badkamer? Er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor (half)vrijstaande baden, douchecabines en inloopdouches met en zonder douchedeur. Afhankelijk van de ruimte zijn er diverse mogelijkheden om het bad en de douche te plaatsen. Een douche kan bijvoorbeeld in een hoek van de badkamer worden geplaatst. Afhankelijk van het type bad dat je kiest kan deze tegen de badkamermuur worden geplaatst of wanneer je kiest voor een vrijstaand bad, is deze los van de muur te monteren. Kies voor een bijpassende douchedeur of scheidingswand die aansluit bij jouw badkamer indeling.

Kleine badkamer met bad en douche
Showroombadkamers - Betonlook badkamer
Marmerlook badkamer - showroom badkamers

Showroom badkamer voorbeelden met een bad en douche:

Luxe badkamer indeling

Wil je ultieme keuzevrijheid en een exclusieve badkamer stijl, kies dan voor een luxe badkamer. Hierbij wordt jouw exclusieve badkamer geheel naar wens en smaak ontworpen en kun je kiezen voor luxueuze kleuren, materialen en meubilair. Behalve de badkamer indeling van een eventueel bad en/of (inloop)douche, denk ook aan de indeling van het badkamermeubel en andere opberg ideeën. Ook het toevoegen van stijlvolle badkamer accessoires zorgt ervoor dat je de juiste uitstraling creëert voor jouw luxe badkamer.

industriele badkamer met bad en douche
exclusieve luxe
exclusieve industriele badkamer

Bekijk ook onze exclusieve Badkamer met sauna en stoomcabine in de showroom in Etten-Leur.

De juiste badkamer indeling voor jouw huis

Heb je al een idee over wat voor badkamer indeling je wilt realiseren voor jouw nieuwe badkamer? We zien graag je ideeën en ontwerp. Liever nog wat inspiratie opdoen of ben je benieuwd naar hoe de diverse badkamer indelingen er in het echt uitzien? Kom langs in onze showroom in Etten-Leur. Hier staan onze badkamer experts voor je klaar met persoonlijk advies en bekijk je diverse showroom badkamers ter inspiratie. Neem gerust contact op en maak een afspraak zodat onze specialisten zeker tijd voor je hebben.

Voor meer badkamer inspiratie, lees ook:

Deel: