Badkamer inspiratie

Badkamer ideeën met mozaïek tegels

Door: Deel:

Mozaïek tegels in de badkamer staan prachtig voor een luxueuze, landelijke of industriële uitstraling. Voor elke badkamer stijl is er een passende mozaïek tegel te vinden. We geven je dan ook graag een aantal badkamer ideeën met mozaïek om thuis een unieke look voor je badkamer te realiseren.

Badkamer mozaïek voorbeelden

Mozaïek tegels zijn ontzettend divers en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen, kleuren en patronen. Zo zijn er vierkante, ronde, langwerpige of bijvoorbeeld hexagon mozaïek tegels. Er is een uiteenlopende keuze aan kleuren tegels en daarnaast kun je ook kiezen voor een bepaalde stijl mozaïek tegel, zoals een betonlook, marmerlook of natuursteenlook tegel. Met de gewenste glanzende of matte afwerking en in combinatie met eventuele andere stijlen tegels, creëer jij de perfecte badkamer look.


Er zijn oneindig veel mogelijkheden aan tegels voor in de badkamer. Bekijk ook 10x badkamer tegels inspiratie.

Kiezel mozaïek

Afhankelijk van de afwerking en kleur, geeft kiezel mozaïek een landelijk of industrieel effect. Zo heb je mozaïek tegels in lichte aardetinten zoals beige, wit en bruin. Ook kun je kiezen voor een stoere donkere kleur zoals grijs of zwarte mozaïek in de badkamer. Zowel op de vloer als tegen de wand staat deze mozaïek tegel prachtig. Combineer met wandtegels in neutrale aardetinten en zet groene planten neer voor een extra spa-gevoel in de badkamer. Een terrazzo look tegel in een lichte kleur geeft een soortgelijke natuurlijke uitstraling.


Een populaire nieuwe trend is de badkamer met sauna: laat je inspireren.

De blauwe badkamer

Blauwe mozaïek tegels in de badkamer zijn mooi te combineren met andere kleuren en stijlen. Denk bijvoorbeeld ook aan een blauwe Portugese tegel in combinatie met moderne tegels. Hiermee creëer je een strakke moderne badkamer, maar voeg je toch een uniek accent toe met verrassende blauwe mozaïek tegels. Ook groene mozaïek tegels zijn populair in een modern interieur.


Doe nu meer ideeën op voor Portugese tegels in de badkamer.

Marmerlook mozaïek

Marmerlook mozaïek is verkrijgbaar in diverse kleuren voor een uiteenlopende stijl. Ga voor een stoere badkamer met zwart of donkergrijze marmerlook tegels. Of kies voor een beige of witte marmerlook voor een lichte uitstraling van je marmerlook badkamer. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de marmerlook tegel te combineren met andere stijlen zoals betonlook of houtlook tegels in de badkamer.
Bekijk meer luxe badkamer voorbeelden.

Mozaïek badkamer met goud

Voor een hotel chique look in de badkamer kies je voor een mozaïek badkamer met goud. Goud staat prachtig in combinatie met witte en zwarte tegels en bijvoorbeeld in een stijl zoals marmerlook. Kies vervolgens voor de perfecte afwerking, zoals matte of glanzende mozaïek tegels.


Wil je naast de badkamer ook wc tegel inspiratie opdoen? Bekijk nu ook 9x wc tegels inspiratie.

Meer badkamer ideeën met mozaïek tegels opdoen?

We geven je graag meer badkamer en tegel inspiratie op onze Wooninspiratie blog. Daarnaast bieden we ook diverse ideeën over de keuken, slaapkamer, woonkamer en mogelijkheden aan kasten, deuren en vloeren voor in huis. Kom langs in onze Woon- en Lifestyle showroom in Etten-Leur en bekijk de mogelijkheden in het echt. Ook geven onze woonexperts je gratis en vrijblijvend advies. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Lees ook:

Deel: